top of page

Som anställd i Försvarsmakten och gammal jägarsoldat har jag vanan inne att träna min kropp. Men som nybliven pappa blev det svårt att hitta tid och motivation. Jag fick utmärkt hjälp att komma igång med min träning och fick tillbaka motivationen. Jag fick ett perfekt träningsschema och övningar som gick att utföra både i hemmet varvat med gym och utomhus. Träningen var även formad utefter mina önskemål och kapacitet. Kan varmt rekommendera detta till både elitidrottare och för den som vill komma igång.

//Michel

Omdömen: Omdömen

Micke på Norse strength and wellness har hjälpt mig att få ordning på kroppen och skapa en stark grund som jag kan bygga vidare på, tack vare sin breda kompetens inom både massage och träning så har vi tillsammans lyckats upptäcka brister och lösa de underliggande problemen. Tack vare Micke på Norse strength and wellness så har jag nu goda förutsättningar att nå mina mål.

/Andreas

Omdömen: Omdömen

Med Micke som coach får du personlig träning anpassad för just DIG. Han hjälper till sätta målen så att de blir realistiska. Han följer upp längs resans gång och justerar träningsupplägget om det behövs. Stöttar och motiverar.

/ Helena

Omdömen: Omdömen
bottom of page